Muzică

Hip Hopăreală la Hangover

Aseară a avut loc semifinala cu numărul 14 Ultimatum Pentru Artă, în localul bucureștean Hangover, într-o atmosferă foarte faină, cu mulți oameni pe măsură, atât printre cei care au pus mâna pe microfon, cât și în publicul care a venit într-un număr destul de mare la show, lucru benefic pentru toată lumea. Aici vorbim atât de organizatori, cât şi de concurenți și în special pentru mișcarea Hip Hop.

DSC00720

Pe scenă au urcat următorii concurenți: CEATA, CHAMINNE, COS, DEX, DICE, GREEN, HIP HOP FERENTARI, KNIFE, KRUGER, LEGITIM , MIHAI BERNARD, OMEGA, OPEN MIC, PATRU06, RĂZVAN DLB, SAVA MAN, THOMAS, VALI GHEAȚĂ și ZAPO.

Show-ul a fost prezentat de Maich de la Amavi Music, warm-up-ul asigurat de Nukred. Printre concurenți au mai scuipat în microfon ‘’bătrânul’’ Cenzurah de la Unic Production și Kali. În finala care va avea loc pe data de 17 aprilie 2016 s-au calificat următorii concurenți: Ceata, Chaminne, Cos, Dex, Dice, Green, Hip Hop Ferentari, Mihai Bernard, Legitim, Răzvan Dlb, Open Mic și Kruger. Susține mișcare și vino și tu la concert.

Alte poze de la eveniment:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top