Sport

Halep revine pe locul 2 WTA

simona-halepAngelique Kerber, locul 14 WTA, a provocat o mare surpriză la turneul de la Stuttgart învingând-o pe Maria Șarapova, principala favorită, cu 2-6, 7-5, 6-1.

Deși, rusoaica a câștigat primul set, iar în cel de-al doilea a condus cu 5-4, Kerber s-a redresat și a reușit să-și adjudece setul secund cu 7-5.
“Decisivul” a adus-o pe nemțoaică în sferturi, unde va juca împotriva Ekaterinei Makarova, locul 8 WTA.
Pentru câștigătoarea ultimelor trei ediții ale acestui turneu, este prima înfrângere suferită pe zgura de la Stuttgart, unde a înregistrat până acum 13 victorii. Ea trebuia să ajungă până în semifinale pentru a-și apăra poziția secundă.
Simona Halep a devenit principala favorită în câștigarea turneului, iar de luni, va reveni pe locul 2 în lume. Ea a mai beneficiat de această poziție timp de opt săptămâni, în perioada 11 august-6 octombrie 2014.
Românca va da piept astăzi cu italianca, Sara Errani, locul 15 WTA, în sferturile de finală, după ce miercuri seară a trecut de Garbine Muguruza cu 3-6, 6-1, 6-3.
Foto: dailymail.com

Foto:alba24.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top