Sport

Brașov-Rapid 1-2

brasovRapidul vrea cu orice preț salvarea de la retrogradare. Astăzi, pe stadionul de sub Tâmpa, giuleștenii au făcut un pas uriaș în demersul lor. Au învins cu 2-1 echipa Brașovului, formație care îi este rivală în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Se pare că și schimbarea antrenorului a fost una benefică pentru alb-vișinii, Cristiano Bergodi se află la al doilea success de când a revenit în Giulești.

Meciul a început bine pentru stegari, primind în debutul meciului penalty la faultul produs de Cmovs, însă Constantinescu a irosit șansa de a-și aduce echipa în avantaj.
Un sfert de oră mai târziu, Meulens a găsit spațiul porții și a deschis scorul.

În minutele de prelungire ale primei reprize, Novakovic a restabilit egalitatea din centrarea lui Matei.
În minutul 56, Buchta a respins șutul lui Bencun, iar Meulens, autorul primului gol, putea marca o dublă, dacă șutul său avea mai multă putere.

Scoru a fost închis în minutul 81 după ce Săpunaru a făcut 2-1 din penalty, în urma unui fault promovat de Novakovic asupra lui Daniel Niculae.

În timpul suplimentar, Buga are posibilitate de a aduce echipei sale un punct, însă ratează în poziție de unul la unul în fața lui Buchta.

Meciul s-a închis 2-1 pentru giuleșteni, care obțin trei puncte importante în lupta de a rămâne în prima ligă. Rapid nu mai câștigase la Brașov din 2005, când s-a impus cu 1-0, timp în care brașovenii au reușit victoria de trei ori, iar două partide încheindu-se la egalitate.

Brașovenii se află la a patra înfrângere consecutivă, pe când elevii lui Bergodi sunt la al doilea succes la rând, după ce etapa trecută au învins Chiajna cu 1-0.

Foto: sptfm.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top