Sport

Halep, Dulgheru, Begu şi Niculescu debutează astăzi la US Open

Simona Halep, locul secund WTA va debuta astăzi la US Open, ultimul turneu de Grand Slem al anului, împotriva Marinei Erakovici, locul 99 WTA. Partida va începe la ora 18, pe Arena Centrală, informează gsp.ro.

halep_s-crop-644x416

Simona a anunţat că va participa în cadrul aceluiaşi turneu şi la proba de dublu mixt în compania lui Horia Tecău. Sportivul mai are în palmares această probă, câştigată însă la Australian Open în urmă cu trei ani.

Ziua nu se încheie pentru sportivele noastre. Alexandra Dulgheru va juca în compania lui Angelique Kerber, tot de la ora 18, pe Grandstand. Irina Begu o va întâlni pe Govortsova, iar ultima care va intra în teren astăzi este Monica Niculescu, care va juca cu Panova.

Andreea Mitu a fost învinsă în primul tur la Open-ul american, cu scorul de 7-6, 6-2 de Tereza Smitkova, locul 100 în lume.

Alte patru jucătoare mari au fost eliminate încă din primul tur al turneului. Ana Ivanovic, Karolina Pliskova, Carla Suarez-Navarro, Jelena Jankovic sunt tenismenele care au oferit surpriza de anul acesta.

Foto: ttsviajes.com, ziarulring.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top