Sport

Halep şi Niculescu, în turul doi la US Open

Simona Halep şi Monica Niculescu s-au calificat în turul doi la US Open şi au rămas singurele românce de pe tabloul american.

adevarul.ro

Halep merge mai departe după abandonul din setul doi al adversarei, Marina Erakovic. Sportiva din Noua Zeelandă s-a retras la scorul de 6-2, 3-0 pentru Simona. Românca va juca joi în turul următor contra ucraieniencei, Katerina Bondarenko.

ziare.com

Cealaltă sportivă a noastră care s-a calificat este Monica Niculescu, după ce a trecut de Alexandra Panova cu 7-6, 5-7, 6-3. Ea a fost cea care a încheiat ziua cu un meci superb, ce a durat trei ore şi 18 minute şi a reuşit performanţa de a stabili cel de-al doilea timp al unui meci din istoria acestui turneu, informează prosport.ro. În turul doi se va confrunta cu Flavia Pennetta.

Begu şi Dulgheru s-au alăturat şi ele Andreei Mitu, părăsind competiţia încă din primul act. Irina a fost învinsă de Olga Govortsova cu 1-6, 6-0, 6-7, iar Alexandra de nemţoaica Angelique Kerber cu scorul de 3-6, 1-6.

Foto: adevărul.ro, ziare.com

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top