Sport

Gesturi obscene la Australian Open cu Rafael Nadal în prim plan

Nadal l-a întâlnit pe Michael Mmoh în turul doi de la Australian Open, însă nu partida în sine a fost subiectul principal.

Din păcate pentru frumusețea tenisului, o doamnă care se afla în tribună a avut un comportament pe care nu-l întâlnești la meciurile de tenis, ci mai de grabă pe stadioane, la fotbal. În încheierea celui de-al doilea act, când Nadal se pregătea servească, o doamnă  a început vocifereze și deranjeze toată arena. În tenis, reacțiile gălăgioase nu sunt acceptate precum la fotbal, cel  puțin nu în momentul în care un jucător este pregătit servească.

Nadal s-a oprit, s-a uitat nedumerit la doamna din tribună, care vazându-se în lumina reflectoarelor a profitat de ocazie și a continuat spectacolul mai puțin plăcut. Când toată lumea aștepta ca femeia se liniștească, aceasta l-a “salutat” pe Nadal, cu degetul mijlociu, fiind surprinsă de imaginile TV în direct și huiduită de toată arena. Incidentul nu s-a terminat aici, după un punct câștigat de Nadal, doamna a ținut morțiș iasă din nou în evidență, lucru care a forțat agenții de securitate o escorteze în afara arenei, nu înainte aceasta maisalute” o dată, acum, însă, toată arena.

Sursă FOTO: EUROSPORT

Gesturi obscene la Australian Open cu Rafael Nadal în prim plan

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top