SURSA GSP
Sport

Dinamo și-a schimbat iar antrenorul! L-a readus pe cehul Uhrin

Gigi Mulțescu s-a întors ca un salvator la Dinamo, dar nu a reușit să resusciteze echipa, așa cum și-ar fi dorit fanii acționari care au insistat să preia banca. Antrenorul în vârsta de 69 de ani a renunțat, imediat după infrângerea lui Dinamo din semifinalele Cupei României, 0-1 cu Astra, la Giurgiu.

Dinamoviștii s-au mișcat repede și i-au găsit un înlocuitor. Dushan Uhrin a fost chemat să o scape pe Dinamo de retrogradare.

Cehul a antrenat-o pe Dinamo și în sezonul trecut, dar a părăsit echipa pe 10 martie 2020, exact când a început pandemia. A fost și unul dintre motivele pentru care a plecat. A vrut să fie alături de familia lui, în Cehia.

Uhrin s-a întors în România în toamna anului trecut, pentru o scurtă perioada și a antrenat Gaz Metan Mediaș. Din septembrie, cehul nu și-a mai găsit altă echipă, iar fanii dinamoviști l-au convins să vină la Dinamo.

Chiar dacă Dinamo o duce rău cu banii, mai are o șansă să ajungă în Europa. Trebuie sa câștige la două goluri returul cu Astra din Cupă, dar misiunea numărul 1 este s-o scape pe Dinamo de retrogradare.

Dinamoviștii au intrat în play-out de pe loc de baraj.

Sursa FOTO: gsp.ro

Dinamo și-a schimbat iar antrenorul! L-a readus pe cehul Uhrin

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top