Sport

Dinamo învinge pe FCSB și se califică în sferturile Cupei României!

După înfrângerea suferită în campionat, 0-1, dinamoviștii s-au revanșat în cupă și i-au eliminat pe marii rivali din competiție.

Cu mai mulți titulari odihniți, FCSB a abordat partida prudent, fiind dominată de Dinamo în primele 60 de minute ale jocului. Golul pentru “căini” a fost marcat de Adam Nemec, în urma unei faze fixe. Astfel, Dinamo se alătură celor de la Dunărea Călărași, Petrolul, Chindia Târgoviște și “U” Cluj în sferturile competiției.

Ultimul triumf pentru echipa din “Ștefan cel Mare” a fost în 2012, când au învins o altă rivală, Rapid, cu 1-0, prin golul marcat de Adrian Scarlatache. Joi se vor disputa ultimele meciuri din optimile Cupei României, partide care le pun față în față pe Botoșani și Craiova, ACS Viitorul Târgu-Jiu și Gaz Metan și Poli Timișoara împotriva celor de la Astra Giurgiu. Tragerea la sorți va avea loc în următoarele săptămâni, la o dată care fi stabilită de Federația Română de Fotbal și comunicată ulterior.

Control anti-doping la finalul partidei

Agenția Națională Anti-Doping a decis facă un control la finalul partidei de cupă dintre Dinamo și FCSB. Au fost selectați câte 3 fotbaliști aflați pe foaia de joc de la fiecare echipă. De la Dinamo au fost testați Steliano Filip, Diego Fabbrini și Magaye Gueye, iar de la FCSB Florinel Coman, Florin Tănase și Dragoș Nedelcu, potrivit DigiSport.

Sursa FOTO: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo învinge pe FCSB și se califică în sferturile Cupei României!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top