Sport

FRF va dona banii din tricouri pentru victimele din Colectiv

Federația Română de Fotbal a precizat într-un comunicat pe site-ul oficial că tricourile purtate de Keșeru si compania în amicalul cu Italia, vor fi puse în vânzare.

gest-superb-al-romanilor-din-italia-ce-mesaj-pentru-victimele-din-colectiv-va-fi-afisat-pe-toata-peluza_4_size61

FRF a anunțat că odată cu lansarea noului magazin online, suporterii au ocazia de a achiziționa un tricou de colecție. Pe lângă bucuria de a avea acasă tricoul purtat de fotbaliștii preferați, fanii pot ajuta și la o cauză umanitară. Așadar orice vrea să achiziționeze un tricou al Naționalei va oferi în schimbul acestuia suma de 249,00 lei iar banii vor ajunge integral la victimele tragicului incendiu din clubul Colectiv.

„Cu ocazia lansării noului magazin online al suporterilor Echipei Naționale, Federația Română de Fotbal vă oferă posibilitatea de a achiziționa un tricou de colecție, de la amicalul Italia – România 2-2. Este vorba de un tricou unicat, purtat de “tricolori” în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv.”, se arată în comunicatul de pe site-ul FRF.

Numerele de pe tricou sunt negre și sunt formate din numele celor care s-au stins din viață prematur în clubul bucureștean.

Foto: radiodelux.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top