Sport

Rednic: N-am fost noi Barcelona! Am fost o Barcelona mai mică. Am fost Barcelonica, Barceloneta

Dinamo-Steaua, disputat duminică seara pe stadionul din Șoseaua Ștefan Cel Mare a adus prima victorie a “câinilor” contra marii rivale după o pauză de patru ani și șapte luni.

stanciu-voj

Cu golurile înscrise de Palic, Gnohere și autogolul lui Varela, dinamovistii au câștigat unicul derby, așa cum a fot supranumit, iar la finalul meciului s-au dat mari în declarații. De departe cea mai amuzantă opinie cu privire la partida de duminică seară îi aparține antrenorului Mircea Rednic. Neînvins niciodată de roși-albaștri pe banca dinamoviștilor, Rednic a comparat-o pe Dinamo cu Barcelona, care la rândul ei s-a impus cu 4-0 în “El Clasico” de pe terenul Realului.

“N-am fost noi Barcelona! Am fost o Barcelona mai mică. Am fost Barcelonica, Barceloneta! Eu sunt realist și sunt conștient să Stelei i-au lipsit mulți jucători. E greu să joci la un asemenea nivel cu jucători tineri, așa cum au făcut-o ei în fața noastră” a a spus antrenorul lui Dinamo, conform Dolcesport.

Iată un top al celor mai amuzante, interesante și poate neașteptate declarații după derby-ul României dintre Dinamo-Steaua, încheiat cu scorul de 3-1, conform Dolcesport.

“Eu nu trăiesc derby-ul ăsta ca toți românii din echipă, dar mă bucur și eu că am marcat în poarta unei rivale. Nu e nici o sărbătoare, mai avem mult până la finalul campionatului. Sunt fericit oricum, e o seară minunată”  a spus, Harlem Gnohere, atacant Dinamo.

“Nu se poate să facem trei schimbări cu doi juniori și unul fără experiență, și să mai vrem să câștigăm cu Dinamo, mai ales când ei aveau deja 2-0. Am avut un lot subțire cu jucători neexperimentați și am clacat!” a declarat Dumitru Dumitriu, antrenor Steaua.

“Ce să vorbesc eu de Steaua? Nu mă interesează! Mă bucur foarte mult că am câștigat, dar nu mă gândesc la titlu. Acum mă interesează meciul cu FC Voluntari pentru că trebuie să ajungem în play-off. Am dovedit că suntem o echipă unită”  a comentat Paul Anton, mijlocaș Dinamo.

“Am fost inexistenți, dar după război degeaba mai vorbim. Dinamoviștii au fost mult mai inteligenți decât noi, au profitat de greșelile noastre și aia a fost. Din vina mea s-a rupt jocul, pentru că am ratat acea ocazie la 0-0. Dacă marcam făceam scor în derby ca în ultimii patru ani”  a spus și Adi Popa, mijlocaș Steaua.

“După meciul ăsta așteptăm să ne critice lumea pentru că am făcut un joc foarte slab! Eu nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat… Dinamoviștii au marcat doar după greșelile noastre. Chiar nu mai mă interesează problema fanilor, a siglei, și-a altor chestiuni”  a adăugat și Nicușor Stanciu, mijlocaș Steaua.

“Mi-e rușine că trăiesc în România! Sper să nu mai trecem prin astfel de momente penibile. S-au trezit unii care au o societate foarte veche care e ținută pe perfuzii de 5-6 ani să vorbească acum… Chiar dacă am bătut-o pe Steaua, nu titlul este cel mai important pentru noi” a spus Ionuț Negoiță, finanțator Dinamo.

“A explodat stadionul când am dat gol! A fost cel mai frumos moment al meciului, chiar dacă totul s-a terminat cu golul «Bizonului». Sunt foarte mândru că voi face parte din istoria lui Dinamo. Chiar mă bucur pentru asta și sunt foarte mândru!” – a precizat Antun Palic, mijlocaș Dinamo.

“Steaua nu a putut să facă față 90 de minute, terenul a fost greu, iar Dinamo n-a cedat în niciun moment. Steaua a reușit să înscrie un gol, dar nu unde trebuia. Chiar și mie îmi trecea prin cap că Steaua putea să fie Realul Bucureștiului”  a declarat Constantin Anghelache, ex președinte Dinamo

“Nea Mircea este cel mai bun antrenor din România. Simte jucătorii și este foarte inspirat atunci când face schimbările. A găsit din nou cheia succesului și din nou nu a pierdut cu Steaua. E o victorie mare venită după mulți ani de invincibilitate ai Stelei”  a precizat Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo.

Foto: prosport.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top