Muzică

Cele două recorduri mondiale GUINNESS ale lui Enrique Iglesias

Enrique Iglesias, celebrul cântăreţ latino, deţine în momentul de faţă două recorduri mondiale GUINNESS.

GUINNESS WORLD RECORDS a acordat cele două certificate importante pentru cântăreţul spaniol. Acestea se adaugă la palmaresul său incredibil.

BestMusic-Enrique Iglesias

BestMusic-Enrique Iglesias

În acelaşi timp, topurile Billbord l-au clasat pe locul 1 pe artist cu 26 de melodii, lansate în perioada 2 decembrie 1995 – 21 martie 2015.

Hit-ul “Bailando“, un real succes al lui Enrique, a obţinut titlul de “cea mai lungă staţionare în topul Hot Latino Songs“.

În cadrul Premiilor Grammy, cel mai bun cântec urban, cea mai bună interpretare urbană şi albumul anului ”Sex and Love” sau cea mai bună melodie latino, au fost câştigate de celebrul cântăreţ latino.

Billboard Music Latin Awards, nu-l ocoleşte nici în acest an pe Enrique, piesa “El Perdon” fiind favorită la premiul pentru Hot Song Latin 2016.

Enrique Iglesias a cucerit de-a lungul anilor, inimile oamenilor din întreaga lume, având 100 de milioane de discuri vândute.

Turneul albumului “Sex and Love” le pregăteşte românilor o surpriză.

România se află pe lista ţărilor din program. Hiturile care au cucerit toate topurile, vor răsuna pe scena pavilionului Romexpo din Bucureşti pe 12 mai 2016.

Biletele concertului Enrique Iglesias se pot găsi pe Eventim – la magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV, precum şi online pe www.eventim.ro.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top