BREAKING-NEWS

Elena Udrea adusă cu mandat la DNA

udrea_3-465x390Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea a fost adusă cu mandat la Direcția Națională Anticorupție (DNA). Aceasta susține că nu știe de ce a fost citată cu mandat. Totodată, Udrea a mai spus că, probabil, este vorba de dosarul Mircrosoft.

De altfel, Codruța Kovesi, Procurorul șef al DNA, a declarat că Elena Udrea a fost citată cu mandat pentru a fi audiată într-un dosar mai vechi.

Deputatul Elena Udrea este acuzată de spălare de bani și fals în declarația de avere, întrucât nu a menționat împrumuturi acordate de fostul său soț, Dorin Cocoș, unei firme pe care acesta o deține. Aparent, Elena Udrea ar fi știut de acest împrumut, întrucât aceasta încasa dividentele.

“Este adevărat că a fost citată (Elena Udrea – n.r.), pentru a fi audiată într-un dosar care este înregistrat de mai mult timp în Direcţia Naţională Anticorupţie. Nu este un dosar nou”, a declarat Codruța Kovesi, citată de Mediafax.

Aceasta a mai adăugat că nu se pot da mai multe detalii cu privire la ”calitatea procesuală” a șefei PMP.

Foto: evz.ro

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top