Entertainment

Animal X revine cu o nouă piesă

Cu ocazia aniversării a 17 ani de la înființarea trupei, Animal X revine cu o nouă piesă intitulată “Poate ține cu noi“. Cei 5 artiști aduc în premieră o colaborare alături de Marius Moga și What’s Up.

Piesa este un cadou al băieților pentru fanii care le-au fost alături încă de la începutul carierei. Aceasta este înregistrată de ceva vreme, însă ei au decis să o lanseze abia acum, cu ocazia aniversării.

“Deși suntem prolifici din punct de vedere compozițional, nu ne-am prea înghesuit în ultima perioadă să lansăm piese. Am împlinit 17 ani de existență a trupei și am decis să o lansăm totuși pentru a ne cinsti fanii care ne sunt alaturi de atâția ani. Mesajul piesei vorbește despre importanța celei de-a doua șanse”, declară solistul Șerban Copot.

De-a lungul anilor, aceștia au trecut prin numeroase transformări de la componența trupei, până la stilul pe care îl abordează.

animal-x

Șerban le transmite fanilor un mesaj emoționant ca semn de mulțumire pentru susținerea în ultimele două decenii:

“Deși unii dintre noi și-au clădit familii, nu o să uităm niciodată marea familie Animal X. Motivul pentru care încă existăm sunteți voi și scena. Nu spunem vorbe goale așa cum nu am făcut-o niciodată. Pe noi ne cunoașteți de pe vremea când trupele deveneau celebre pentru că se dădea share la casete audio, nu exista YouTube, talent-show-uri sau Facebook. Noi pe voi vă cunoaștem de pe vremea când se punea mai mult preț pe prietenie și distracție decât pe selfie-uri. Sunt 17 ani în care v-am văzut crescând și întemeindu-vă familii, 17 ani în care am încercat să fim verticali și ne-am luptat pentru fiecare clipă din cariera noastră, 17 ani de amintiri și de istorie în industria muzicală românească. Nu uitați niciodată că ați făcut parte din cel mai mare fan club pe care l-a văzut vreodată această țară și să fiți convinși că ați trăit momente pe care nimeni nu le mai poate reproduce acum. La mulți ani!”.

În primăvara anului 1999, proiectul muzical Animal X a luat naștere, devenind astfel cea mai de succes trupă de băieți tineri din România. Aceștia au susținut numeroase concerte în toată țara și ocupând primele locuri în clasamente. În formula inițială a trupei la acea vreme, industria muzicala românească a cunoscut numeroase turnee mari, câstigând printre alte premii și fabulosul trofeu MTV Europe Music Awards.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top