Fashion

Diferențele dintre gențile fake și cele originale

Toate brandurile faimoase de genți au și un model fake, bineînțeles cu un preț foarte redus decăt cel al genții autentice.

Normal că toate femeile își doresc o geantă Louis Vuitton originală, și nu o chinezărie ieftină. Partea bună este că sigur vei găsi una în SH-uri, în special în magazinele mari, dar trebuie să vezi dacă e, într-adevăr, autentică sau fake.

Geanta Louis Vuitton autentică are următoarele detalii:

  • cusăturile genții să nu fie neglijente, ci drepte, cusute ca la carte
  • culoarea pielii să fie un rozaliu pudră + să aibă cod de autentificare pe interior
  • fermoarul și bucățica de piele atașată lui pot arăta destul de neglijent, cu decupaje nu foarte precise
kissfm.ro

Sursă kissfm.ro

Untitled-1-copy1

Sursă kissfm.ro

Gențile Chanel sunt foarte ușor de găsit pe piață, mai ales modelele din colecțiile vechi. Vânzătoarele ce sunt în posesia acestor genți nu știu diferența dintre una originală și una fake, așa că prețul lor este de peste 100 de lei, indiferent de model.

Detaliile cărora trebuie să le dăm atenție cănd vrem să cumpărăm o geantă Chanel sunt următoarele:

  • cusăturile trebuie să fie întotdeauna drept și ușor ieșite în evidență. Dacă sunt prea băgate în material, îi dau un aspect vechi și se vede cu ochiul liber că e fake.
  • culoarea închizătorii – aproape toate gențile Chanel au închizători aurii
  • numele brandului și locul de proveniență să fie paralele pe bucățica de piele din interior.
Untitled-1-copy3

Sursă kissfm.ro

Untitled-1-copy2

Sursă kissfm.ro

Gențile Prada sunt foarte ușor de găsit în SH-uri, în special în magazinele unde se vând doar genți. Pentru a achiziționa o geantă autentică de la acest brand trebuie să fim atenți la:

  • Prada realizează cusături cu cea mai mare precizie, ele sunt aliniate și nu există niciun strop de neglijență în realizarea lor. Nu e și cazul genților fake.
  • uită-te la detaliile de pe interiorul fermoarului
Untitled-1-copy4

Sursă kissfm.ro

Untitled-1-copy5

Sursă kissfm.ro

Gențile Prada folosesc două tipuri de fermoare, Riri sau Lampa. Obligatoriu, unul dintre aceste nume trebuie sa apară pe fermoar și, cel mai important, trebuie să fie lizibil. Oricât de veche ar fi geanta, fermoarul nu ar rugini pentru că folosesc accesorii de calitate, care nu ruginesc în timp.

 

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top