Sport

Astra Giurgiu – Copenhaga, 1-1. Campioana își încearcă norocul în Danemarca

Astra a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul tur din preliminariile Ligii Campionilor cu Copenhaga.

ASTRA-COPENHAGA-27-IULIE-2016-890x395

Campioana României a început meciul tare, iar în minutul 7, Teixeira deschidea scorul cu un șut din interiorul careului.

Copenhaga a preluat apoi contolul, Delaney încercându-și norocul, însă șutul său a trecut peste poarta apărată de Silviu Lung Jr. Danezii au făcut pressing și în finalul primei reprize, însă golul egalizator a venit în minutul 64, atunci când Delaney a marcat cu un șut din apropierea careului de șase metri.

Partida s-a încheiat 1-1, iar Astra își joacă calificarea peste o săptămâna în Danemarca.

Cu o zi înainte, Steaua a înfruntat Sparta Praga, meci încheiat tot 1-1, și pleacă cu prima șansă în returul de la București.

Viitorul Constanța va juca joi seara de la ora 21.30 primul meci din Europa în istoria clubului, partidă ce va avea loc în Belgia, contra celor de la Gent.

„Avem mult respect faţă de adversari, sunt mult mai experimentaţi, dar suntem încrezători. Mergem acolo să facem o impresie foarte bună, să marcăm şi să facem un meci bun. Bineînţeles, nu este doar meciul de acolo, sunt două partide şi trebuie să dăm tot ce avem mai bun. Avem şi calitate individuală, dar trebuie să jucăm foarte bine colectiv”, a spus Gheorghe Hagi, la plecarea în Belgia, potrivit DolceSport.

Pandurii Târgu Jiu vor înfrunta și ei formația Maccabi Tel Aviv, în prima manșă a turului 3 preliminar al UEFA Europa League. Meciul va avea loc de la ora 21.00 și se va juca pe stadionul din Turnu Severin.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top