Filme

Micii minioni cuceresc lumea – Despicable Me

Povestea celor mai cunoscuți minioni prinde contur în anul 2010, odată cu lansarea primului film ce se intitula “Despicable Me“. Acesta se află sub regia lui  Sergio Pablos, Chris Renaud și Pierre Coffin și expune povestea celui mai mare super-ticălos ce  întâlnește cele trei fetițe inocente.imagesMeledandri, John Cohen și Janet Healy au produs filmul . Eric Guillon este art direct, Yarrow Cheney este scenograful, iar montajul aparține lui Gregory Perler ( Enchanted Wallace & Gromit in The Curse of the Were-Rabbit) și lui Pamela Ziegenhagen-Shefland ( Open Season, The Emperor`s New Groove)

Într-o suburbie fericită ce este înconjurată de gărdulețe albe și multe tufe de trandafiri, în mijlocul unei peluze părăginite se află o casă neagră. Secretul ascuns în spatele ușilor era teribil și neștiut de către vecini. Ticălosul Gru (voce-Steve Carell) trăia înconjurat de o armată de minioni, cu care punea la cale jaful secolului (doreau să fure Luna).

despicable-me-1

Înarmat cu un arsenal de raze care micșorează, îngheață și ajutat de o flotă de război, Gru mătură tot ceea ce îi stă în drum. Până în momentul în care întâlnește cele trei fetițe: Margo, Edith și Agnes, ce urmau să îi schimbe viața cu totul. Acesta le adoptă cu scopul de a le infiltra în casa inamicului său, Victor, minionii urmând să intre în posesia armei distrugătoare. Totul merge conform planului pus la punct strategic de către Gru, până în momentul în care acesta se atașează de cele trei, iar la final aceștia ajung să formeze o mare familie fericită. Totul ia astfel, o întorsătură neprevăzută.

Coloana sonoră a filmului a fost asigurată de Pharrell Williams (premiat cu Grammy) și Heitor Pereira, iar muzica este produsă de Hans Zimmer (ce și-a pus amprenta și asupra altor filme, precum Sherlock Holmes, The Dark Knight sau The Lion King)

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top