Muzică

Delia revine cu forte proaspete

Delia Verde

Delia Matache  unul dintre cei mai unici artiști Români revine cu forțe proaspete, pregătind o multi de surprize pentru fanii ei. 

12646616_939979752763796_2589001142942914541_o

Delia  este o cântăreața iubită și foarte cunoscută, dar succesul nu a transformat-o într-o diva. Artista rămânând nonconformistă, face ce îi place și spune lucrurilor pe nume.

Recordul deținut de artistă în 2015 cu piesa ,,Da, Mama” produsă de Carla’s Dreams, Ursache Claudio și Alex Cotoi a strâns peste un milion de vizualizări într-o singură zi, ceea ce reprezintă un record pentru piața muzicală românească.

Anul 2016 începe forță pentru Delia, artista având o colaborare cu Deepcentral, reușind din nou să adune peste un milion de vizualizări într-o singură zi. Melodia ,,Gura ta” scoate în evidența o altă față a cântăreței, cea delicată.

delia-gura-ta-800x445

„Gura este interpreta spiritului și a inimii omului, iar buzele simbolul senzualității. Citește-mi pe buze și atunci când tac, căci ele trădează sentimente și stări. Mereu am considerat că există o legătură perfectă între buze și felul de a fi al omului. Gura ta e despre asta, o piesă sensibilă, dar senzuală, care scoate la suprafața o parte din mine ce a stat ascunsă câțiva ani”, declară Delia.

„Colaborarea cu Delia a fost extraordinară. Țin minte că am rămas surprins atunci când m-a sunat exact când a aterizat după un drum foarte lung cu avionul că vrea să vina direct la studio. Câți ar face asta? Și a fost exact cum mă așteptam: super profi! La filmări a fost o stare liniștită, totul era sub control. Atât de liniștită încât, obosit fiind, am adormit în mașină câteva ore până când a fost rândul meu să trag”, adaugă George Călin de la Deepcentral.

Delia  Pregătește în 2016 concertul anului ,, Deliria ” susținut la Sala Palatului pe 2 Aprilie.  

afis-delia-welcome-to-deliria-concert-sala-palatului-2016

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top