Cultural

De luni, Hyperion iese la Godot!

În perioada 8-12 iunie sunteţi bineveniţi la Godot Cafe-Teatru, acolo unde se va desfăşura a 2-a ediţie a festivalului de teatru pentru tineri actori, “Hyperion iese la Godot”, eveniment organizat de Universitatea Hyperion, în parteneriat cu Godot Cafe-Teatru.
afis Godot Hyperflash

În cadrul evenimentului îşi dau întâlnire studenţii şi masteranzii celor mai importante universităţi de artă teatrală din România, dar şi elevi de la licee vocaţionale din Bucureşti şi din ţară. Alături de Facultatea de Arte – Geo Saizescu de la Universitatea Hyperion, în cursa pentru câştigarea trofeului festivalului s-au înscris în concurs spectacole de licenţă şi spectacole de disertaţie ale U.N.A.T.C. – I.L. Caragiale din Bucureşti, ale Universităţii Dunărea de Jos din Galați și ale Universităţii Ovidius din Constanța.

Festivalul va conţine de asemenea o secţiune individuală – one man/ one woman show – gândită special să pună în valoare unicitatea actorului, precum şi secţiuni de dezvoltare personală prin mijloace alternative de artă teatrală, concretizate în ateliere şi workshop-uri de improvizaţie, dans, monolog interior, păpuşi-marionete, scenografie. Aceste ateliere vor fi susţinute de profesori ai Universităţii Hyperion şi se adresează publicului larg de toate vârstele.

Programul zilnic al activităţilor din festival este cuprins în intervalul orar 10 – 17. Vă invităm, aşadar, la o săptămână de teatru tânăr, la Godot Cafe-Teatru, în Centrul Vechi, strada Blănari nr. 14. Intrarea este liberă la toate atelierele şi spectacolele cuprinse în festival.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top