SpotOnAd

De ce studiourile de videochat atrag tot mai mulţi adepţi

De câţiva ani încoace, în România s-a dezvoltat o ramură antreprenorială pe cât de sensibilă, pe atât de profitabilă se pare. Veniturile considerabile obţinute din urma acestei activități au dus la apariţia a numeroase astfel de afaceri care, surprinzător, nu duc lipsă de forţă de muncă.

Studiourile de videochat sunt considerate şi acum tabu pentru societatea românească, părerile legate de modul în care se desfăşoară activitatea în interiorul acestor locaţii fiind împărţite. Acest fapt mi-a gâdilat curiozitatea în așa fel încât, mânat de nevoia pur jurnalistică de a cerceta, am zis să aflu câteva din secretele din spatele succesului de care se bucură aceste afaceri.

Un prieten m-a scutit însă de căutări și m-a trimis la o locație care relevă foarte clar motivele pentru care studiourilor de videochat le merge așa de bine, Videochat București Black Studio. Recunosc, am rămas surprins de ofertele pe care acest studio le prezintă pentru cei care vor să activeze în acest domeniu. Să dispui de un salariu lunar de 2000 de lei este din start un motiv major să fii atras spre această nișă.

“Bonusul de angajare de 500 de dolari, bonusul de competitivitate care ajunge la 300 de dolari și comisionul de până la 70% reprezină deja motive să crezi că e prea frumos să fie adevărat, dar avantajele de mai sus, crede-mă, sunt cât se poate de reale. la ele se adaugă, desigur, condiții legale de muncă”, a declarat un reprezentant al Videochat București Black Studio care a preferat să rămână anonim. Mai mult decât atât, am fost invitat la sediul lor.

Pentru a mă convinge temeinic de faptul că ofertele sunt pe bune, am dat curs invitației, iar ceea ce am vazut acolo mi-a confirmat bănuielile legate de cifrele care se încasează în urma unei astfel de afaceri. O scurtă analiză, chiar și a unui om nepriceput într-ale evaluării, ar conduce la concluzia că felul în care sunt amenajate astfel de locații și calitatea materialelor utilizate pentru amenajare presupun o investiție serioasă.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Același reprezentant al Videochat București Black Studio a adăugat că aceste investiții se fac constant în vederea unei dezvoltări rapide. “Cu toate astea, veniturile pe care le înregistrăm asigură și un profitdestul de frumușel, un pic mai mult decât unul care ar reprezenta motivația de a continua, deci, lucrurile merg foarte bine”, a mai declarat acesta.

Concluzia la care am ajuns în urma acestei curiozități a fost una, pe cât de anticipată, pe atât de surprinzătoare. Studiourile de videochat se dezvoltă fulminant pe fondul social actual, mânate de o motivație extraordinară, aceea a unui profit rapid și substanțial în egală măsură.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top