Cultural

Crăciunul, altfel la Teatrul Nottara

În ciuda neplăcutei schimbări de locație a teatrului Nottara, activitatea artistică a acestuia continuă să încânte publicul. Teatrul Nottara a dat dovadă astfel, încă odată, de perseverență și optimism, folosindu-se de incidentul neplăcut în scopul popularizării spectacolelor.

Înainte de începerea spectacolului fiecare participant a primit o insignă de forma unei buline roșii cu mesajul Teatrul Nottara – RISC DE EXCELENȚĂ. Același mesaj putea fi regăsit pe afișele diverselor spectacole susținute de teatrul Nottara. Piesa de teatru Crăciunul, altfel a început cu un discurs încurajator despre caracterul temporar al situației în care se află teatrul și în care spectatorii au fost rugați să poarte insignele roșii până la revenirea la vechiul sediu.

Crăciunul, altfel este spectacolul de debut în cadrul sediului temporar ARCUB. Precedent a mai avut loc un spectacol la Palatul Cotroceni. La ARCUB se vor desfășura majoritatea spectacolelor, aproximativ 27 la număr. Acest lucru se va întâmpla timp de 2-4 ani, apoi echipa teatrului își va întâmpina din nou spectatorii fideli la sediul inițial.

Crăciunul, altfel este o piesă de teatru festivă ce își propune să transmită publicului spiritul sărbătorilor de iarnă prin muzică, dans și teatru.

Pe parcursul întregii piese, spectatorii, alături de artiști, trăiesc înconjurul lumii prin colinde și tradiții. Pe rând, într-o cameră primitoare și decorată în spiritul Crăciunului își fac apariția actorii în calitate de gazde și cântăreții în calitate de colindători. În sufletul fiecăruia se înfiripă povești de dragoste și căldura sărbătorilor.

Piesele și colindele interpretate de artiști fac parte din repertoriul muzical al mai multor popoare precum cel român, francez, american, ucrainean și israelian. Publicul este invitat să cânte alături de reprezentanții fiecărui popor și să trăiască magia Crăciunul, altfel!

În următoarea galerie puteți viziona fotografii din cadrul spectacolului Nottara, Crăciunul, altfel:

Sărbători fericite!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top