Cultural

„Crăciunul, altfel” se simte împreună cu Teatrul Nottara

Teatrul Nottara vă invită luni, 21 decembrie, de la ora 19:30, la spectacolul „Crăciunul, altfel”, prima reprezentaţie cu vânzare de bilete organizată după suspendarea tuturor spectacolelor programate în sălile situate în Bulevardul Magheru.

NottaraAlin Horia Mânzat, regizorul spectacolului, îl defineşte ca fiind o veritabilă incursiune în timp, unde problemele lumeşti vor fi neglijate, înlocuite cu experienţa a o mie și una de emoții într-o singură seară, călătorind în timp, fix în epoca interbelică.

Lumea plină de șarm a Marelui și Micului Paris de odinioară vor fi evocate spre reînviere de soliștii Mădălina Constantin, Iordache Basalic și Andrei Lazăr, atent acompaniaţi de pianistul Alexandru Burcă. Anfisa Fugaru, Angela Solcan, Marius Nine şi Grupul vocal PNEVMA li se vor alătura spre a desăvârși atmosfera de sărbătoare cu colinde românești și internaționale, unele în interpretări inedite, altele chiar în premieră. Reprezentaţia va fi completată de trupa de balet ALL’S BALLET, coordonată de coregrafa Beatrice Șerbănescu.

NottaraDesfășurat în parteneriat cu Asociaţia SmartArt, spectacolul va avea loc la sala ARCUB din str. Batiştei nr. 14, în spatele hotelului Intercontinental. Instituţia se află într-un stadiu avansat de semnare a unui protocol cu ARCUB în urma căruia sala din str. Batiștei nr. 14 ar urma să devină sediu temporar și locul care va adăposti 19 dintre cele 36 de producții ale Teatrului Nottara.

Biletele sunt disponibile şi online, pe www.eventim.ro şi pe www.ove.ro.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top