Diverse

Conspirație:Președintele Vladimir Putin are mai multe sosii

De câteva zile , toate posturile Tv, transmit acest mesaj ce pare a fi unul ieșit din filmele Science -Fiction . Președintele Vladimir Putin, ar fi fost ucis și înlocuit de către una din sosiile sale. Acest mesaj a fost transmis de către soția sa, Ludmila, de care este divorțat în momentul de față.

Locuind în străinătate alături de fiicele sale sub identități false, aceasta și-a propus să dezbată acest subiect controversat. Conform relatărilor acesteia , președintele rus ar fi fost trecut pe lista neagră a magnaților ruși , deoarece nu servise corect interesele acestora.

Ultima noapte petrecută alături de fetele sale ar fi fost ultima a adevăratului Vladimir Putin. Agenții ruși i-ar fi răvășit locuința ulterior, în căutarea unor hârtii secrete deținute doar de către președinte.

În anul 2015, președintele rus s-ar fi îmbolnăvit subit, dispărând din viața publică pentru un scurt timp, ca mai apoi să fie văzut în public. Ludmila îi neagă identitatea, și confirmă faptul că era una din sosiile sale.

Alexei Navalnîi confirmă teoria. Acesta semnalează faptul că președintele rus nu ar mai fi participat la evenimentele publice, preferând să trimită o sosie.

Similitudinile dintre sosie și adevăratul președinte ar fi fost îmbunătățite de către elitele rusești, pentru a-l putea transforma în cel mai puternic om din lume.

Teoria este exagerată și pare a fi o cascadorie pentru a-l scoate pe președinte din situația creată.  Desigur că și o potențială operație estetică poate fi una dintre variante.

Mai mulți președinți ar fi avut sosii de-a lungul timpului , printre care și Nicolae Ceaușescu, pentru a-l ajuta în diverse situații.

Sursă Foto:CocktailVP

Conspirație:Președintele Vladimir Putin are mai multe sosii

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top