Entertainment

Cele mai așteptate filme ale anului – Top 10

Pentru că autorul acestui articol este genul de persoană care face lucrurile pe dos, înainte de un top 10 al celor mai bune filme ale anului peste care tocmai am tras cortina, prefer să vă arăt filmele la care o sa mă înghesui în cinematograf anul acesta. Așadar, urmează  zece filme și tot atâtea motive pentru care 2018 va fi un an extrem de interesant din punct de vedere cinematografic, într-o ordine 100% subiectivă.

  1. Venom

Tom Hardy în rolul clasicului personaj negativ din universul Marvel este tot ce am avut nevoie pentru a vrea să văd pelicula asta. Există un singur lucru care mă face puțin sceptic cu privire la Venom. Sony produce filmul, și nu știm în ce măsură sunt implicate și studiourile celor de la Marvel, iar Venom se poate îndrepta în egală măsură către un succes răsunător sau un eșec dezastruos.

  1. Ralph Breaks the Internet (Wreck-It Ralph 2)

Prima animație din topul acesta, și singura de la Disney. După reușita primei părți, Ralph se întoarce pe marile ecrane într-o continuare care s-a lăsat așteptată 6 ani. Un prim trailer ar trebui să apară până la sfârșitul lunii ianuarie, pentru a ne oferi mai multe detalii cu privire la noile aventuri ale personajului titular și prietenei sale, Vanellope.

  1. Annihilation

Oscar Isaac și Natalie Portman sunt soț și soție într-o peliculă fantasy care arată superb, dacă ne luăm după imaginile trailerului. Povestea filmului este adaptată după romanul cu același nume, și scrisă și regizată de Alex Garland(Ex Machina). Așadar, un lucru este sigur: Annihilation nu duce lipsă de talent, atât în spatele camerei, cât și în fața acesteia.

  1. Deadpool 2

Sunt mai entuziasmat de viitoarea campanie de marketing pentru Deadpool 2, decât de film în sine. Da, îl primim pe Cable, în rolul excelentului Josh Brolin, însă trailerul nu a avut rezultatul scontat, de a mă face să văd filmul imediat, cum a fost în cazul primei părți. Ryan Reynolds se întoarce în rolul celebrului ”Merc with a Mouth”, și tot ce pot să sper e ca producătorii să meargă într-o direcție diferită față de primul film. Deadpool a apărut exact la momentul oportun, oferind o viziune nouă asupra genului de filme cu supereroi.  Va putea continuarea să surprindă din nou sau va oferi ”more of the same”?

  1. Sicario 2: Soldado

Sicario a fost unul din cele mai bune filme ale anului 2015, și nu mă îndoiesc că Soldado se va ridica la înălțimea predecesorului său. Josh Brolin și Benicio del Toro revin în rolurile consacrate din primul film, iar lupta se desfășoară din nou la granița dintre Statele Unite și Mexic, împotriva cartelurilor de droguri, care sunt considerate acum organizații teroriste. Trailerul are momente de acțiune, de tensiune și creează suspans și o dorință extrem de mare de a vedea pelicula asta. Ce altceva ai putea cere?

  1. Isle of Dogs

Cea de-a doua animație din topul meu, și cea pe care nu mai am răbdare să o văd. Noul film al lui Wes Anderson are o distribuție absolut impresionantă : Scarlett Johansson, Ed Norton, Bill Murray, Jeff Goldbloom, Bryan Cranston, și lista continuă. Filmul este o animație stop-motion, și arată incredibil. Povestea e bizară, ca în orice film al lui Wes Anderson, însă asta mă face să vreau sa îl văd și mai mult. Isle of Dogs e cu siguranță un film aparte, care nu se adresează oricui, însă beneficiază de un potențial enorm.

  1. A Quiet Place

Emily Blunt și John Krasinski sunt personajele principale ale acestui horror, al cărui trailer m-a surprins enorm.  Premiza te cucerește, și mi se pare incredibil de interesantă: o familie trăiește într-un loc izolat, într-o liniște deplină, deoarece la cel mai mic sunet, pot ajunge să fie uciși de ceva. Trailerul nu ne dezvăluie ce este acest ceva, sugerând în schimb existența unor creaturi care îi vânează pe protagoniștii noștri. De foarte mult timp nu am mai fost atât de dornic să văd un film horror, însă A Quiet Place pare să merite cel puțin o vizionare.

  1. Black Panther

Primul blockbuster al anului și primul supererou de culoare care primește propria peliculă în universul Marvel este Black Panther. O distribuție plină de nume sonore (Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o etc), un regizor extrem de talentat în persoana lui Ryan Coogler (Creed) și o coloană sonoră produsă de Kendrick Lamar, toate par să ducă la un singur rezultat: un film foarte bun.

  1. Creed 2

Singurul lucru pe care îl știu cu certitudine despre Creed 2, este că urmează să apară aproape de sfârșitul lui 2018. Și pentru mine atât e îndeajuns. Dacă am spus despre Sicario că a fost unul din cele mai bune filme ale lui 2015, ei bine, Creed a fost cel mai bun film din 2015. Povestea lui Adonis Creed (Michael B. Jordan) va continua în acest an, cel mai probabil într-o luptă cu fiul lui Ivan Drago, omul care i-a ucis tatăl. Creed a fost pentru mine o experiență cinematografică unică, încărcată de emoție, și sper ca această continuare să îmi ofere același lucru.

  1. Avengers : Infinity War

Da, era previzibil. Dar niciun alt film nu poate lua locul acestuia în postura de cel mai anticipat film al anului. Infinity War este concluzia a 10 ani și 17 (în curând 18) filme, rezultatul muncii tuturor celor implicați în universul Marvel.  Toți supereroii favoriți ai fanilor se unesc pentru a se lupta cu Thanos (Josh Brolin), într-un blockbuster care cu siguranță va avea cele mai mari încasări ale lui 2018. Cu un trailer care a adunat 230 de milioane de vizualizări în doar 24 de ore, și un buget care se zvonește că depășește 400 de milioane de dolari, cifrele vorbesc de la sine: Infinity War este cu siguranță cel mai așteptat film al lui 2018.

Surse foto : collider, denofgeek.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top