Sănătate

Ce înseamnă abțibildurile de pe fructe

Cu siguranță mulți dintre voi ați nimerit fructe, cumpărate de la supermarketuri, cu un abțibild pe ele și poate v-ați întrebat oare ce reprezintă acesta.

 1. Produsul a crescut sub metode de creștere intensive, utilizânduse asupra sa pesticide și îngrășăminte, dacă pe el este un număr format din patru cifre și începe cu una din cifrele 3 sau 4.

  biomania.ro

  Sursă biomania.ro

 2. Produsul este crescut tradițional și fără ajutor chimic dacă pe codul de bare al acestuia apar 5 cifre iar prima cifra este 9.

  Aceste mere sunt și cele mai recomandate de medic. Chiar dacă nu au un aspect impecabil și o culoare minunată, acestea sunt cele care doar aduc un plus sănătății noastre.

  vebidoo.de

  Sursă vebidoo.de

Modificarea genetică a fructelor nu mai este un secret pentru noi. Vă puteți da seama dacă acel produs este inclus în această categorie dacă codul de bare este format din 5 cifre și începe cu cifra 8.Malus-Cripps-Pink                                                                                                                                           Sursa articolului este eustiu.com

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top