Sport

Botoșani – Tskhinvali 1-1

Noua echipă a celor din Botoşani înfiinţată în 2001 a debutat aseară în Europa League contra georgienilor de la Tskhinvali, în primul tur preliminar al Europa League.

Considerată favorită, echipa antrenată de Leo Grozavu a jucat mai mult cu gândul la partida cu Legia Varșovia, pe care o poate întâlni în turul 2 preliminar al Europa League. Până atunci trebuie să facă faţa echipei cu nume greu de pronunţat din Georgia.

Moldovenii au început meciul cu gândul doar la victorie, iar Martinus a ratat prima şansă a deschiderii scorului chiar în minutul secund de joc.

În minutul 21, Ivanivici a fost cel care a adus echipa din Botoşani în avantaj, cu un şut de la 14 metri.

646x404 (1)

Bucuria a durat doar până în minutul 47, când Katcharava a adus egalarea.

Botoşaniul are nevoie de noroc şi de un meci bun joia viitoare, în partida retur din Georgia.

Sunt fericit. Primul meci în cupele europene, primul gol. Mă bucur, dar sunt şi puţin trist, pentru că n-am câştigat.

În fotbal orice e posibil, dar după părerea mea, ne vom califica. Vom merge şi vom înscrie acolo şi nu vor fi probleme.

Ne aşteptam să câştigăm, dar din păcate, tot timpul începem mai greu. Am avut ocazii, puteam înscrie de mai multe ori, ei au venit să se apere, au înscris la o fază care nu anunţa nimic. Asta e, mergem acolo şi jucăm pentru calificare.

În retur vom merge să atacăm, la fel cum am făcut-o şi astăzi. Ei cu siguranţă iar se vor apăra, vor ţine de rezultat, dar sper să avem mai mult noroc acolo, să înscriem“, a spus marcatorul golului, Petre Ivanovici la DigiSport.

Echipele de start:

FC Botoșani: P. Iliev – Dimitrov, Cordoș, Plămadă, Browne – R. Costin, Vașvari – Ivanovici, Croitoru, Martinus – Hadnagy

FC Țkhinvali: Nadiradze – Țerțvadze, Kilasonia, Kakubava, Baciașvili – Kardava, Ginauri, Lekvtadze – Ivanișvili, Kacearava, Ţaţkrialaşvili

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top