Artiști

Black Therapy și Whispered deschid concertul Wintersun

Trupele Black Therapy și Whispered vor concerta pe 7 octombrie la Arenele Romane. Aceștia cântă în deschiderea trupei Wintersun.

Black Therapy

Black Therapy este o trupă de melodic death metal, care s-a format în 2009 în Italia. În cadrul concertului, fanii vor putea asculta atât melodii mai vechi, cât și melodii de pe albumul lansat în 2016, intitulat „In the embrace of sorrow, I smile”.

 

Whispered

Finlandezii de la Whispered combină metalul nordic cu muzica folk japoneză și cu elemente simfonice, pentru a crea un stil propriu numit samurai metal.

Formația finlandeză de extrem power metal „Wintersun” va concerta în premieră în România pe  7 octombrie 2017, la Arenele Romane.

În toamna 2004, trupa lansează albumul numit „Wintersun”, urmând ca doi ani mai târziu să înceapă înregistrările celui de-al doilea album intitulat „Time”. Din cauza unor obstacole, trupa a amânat data lansării acestuia, urmând să fie lansat în 2012.  Al treilea album „The Forest Seasons” a fost lansat anul acesta pe 21 iulie.

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top