Muzică

Billie Eilish va lansa un nou album

Când a fost ultima dată când te-ai simțit fericit? Ei bine, dacă te străduiești să găsești un răspuns, iată o veste care s-ar putea să îți pună un mic zâmbet pe față: Noul album al lui Billie Eilish va fi lansat pe 30 iulie.

Măcar acum știi că vara aceasta va fi plină de bucurie.

Artista a făcut anunțul marți (27 aprilie) pe instagram: ”Noul meu album ,,Happier Then Ever” va fi lansat pe 30 iulie. Acesta este albumul meu preferat pe care l-am creat până acum și sunt extrem de nerăbdătoare să îl ascultați. Nu am simțit niciodată atât de multă dragoste pentru un proiect cum simt pentru acesta. Sper că și voi veți simți același lucru”.

https://www.instagram.com/p/COLIii2FB_R/

Înainte de anunț, Billie a postat tot pe contul ei de instagram o mostră muzicală în care cântă: Când sunt departe de tine / Sunt mai fericită ca niciodată. Aceasta este, probabil, piesă pe care artista intenționează să o lanseze joi (29 aprilie).

https://www.instagram.com/p/COIpLb3hhGP/

Mai jos, găsești tracklist-ul pentru ,,Happier Then Ever” unde sunt incluse și piese precum: ,,My Future” și ,,Therefore I Am”.

 1. Getting Older
 2. I Didn’t Change My Number
 3. Billie Bossa Nova
 4. my future
 5. Oxytocin
 6. GOLDWING
 7. Lost Cause
 8. Halley’s Comet
 9. Not My Responsibility
 10. OverHeated
 11. Everybody Dies
 12. Your Power
 13. NDA
 14. Therefore I Am
 15. Happier Than Ever
 16. Male Fantasy

Sursă foto: pitchfork.com

Billie Eilish va lansa un nou album

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top