Sport

Reghecampf: “Nu cred că vom fi favoriţi la meciul cu Astra”

Joi 6 aprilie 2017, de la ora 20:30, se va disputa meciul dintre FCSB și Astra. Antrenorul FCSB, Laurențiu Reghecampf a susținut o conferință de presă în care a declarat că echipa sa nu va porni din postura de preferată a acestui meci.

După ce antrenorul Astrei a spus că ar face orice să câștige partida cu FCSB, Reghecampf a declarat că apreciază curajul său de aspune ceea ce toţi antrenorii gândesc înaintea unui meci contra roş-albaştrilor.

Reghecampf citat de prosport.ro: “Astra rămâne o echipă foarte periculoasă, cu jucători valoroşi care se pot mobiliza şi pot juca foarte bine. Indiferent de rezultatele recente, pentru mine Astra rămâne o echipă puternică ce ne poate pune multe probleme. Nu mă interesează ce s-a întâmplat la meciul dintre Astra şi Viitorul. Aveţi vreo dovadă, ceva? Vom întâlni echipa campioană, echipa care a câştigat titlul în faţa noastră şi nu cred că vom fi favoriţi la acest meci. Vom încerca să facem faţă tuturor problemelor. Dacă vrem să câştigăm campionatul, trebuie să câştigăm cu Astra”.

Sursa foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top