Cultural

Asia Fest revine cu a 3-a ediție!

Asia Fest va susține a 3-a ediție în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie, între orele 10:00-20:00, la Sala Palatului din București. Țările principale care vor fi reprezentate la festival prin standuri specifice sunt Japonia, China, Turcia, India și Coreea de Sud.

Festivalul se mândrește cu titlul de primul festival din România dedicat promovării valorilor culturale, tradiționale și gastronomice asiatice de pe întregul continent. Asia Fest își propune să mai dezlege puțin misterul Asiei îndepărtate.

De asemenea, se laudă cu un număr de 20.000 de vizitatori participanți la ediția anterioară, din anul 2014.asiafest-asian-festival-adelaide-festival-cultural4

Programul de anul acesta este disponibil pe site-ul oficial Asia Fest, pe următorul link http://www.asiafest.eu/program-asia-fest-2015/

În cadrul Asia Fest publicul se va putea bucura de produse și servicii din ţări precum Japonia, China, Coreea de Sud, Vietnam, Mongolia, Thailanda, Indonezia, Malaezia, Filipine, India, Pakistan, Bangladesh, Azerbaidjian, Kazakhstan și Turcia. Produsele cele mai căutate sunt cele gastronomice din restaurante cu specific asiatic iar serviciile sunt prestate de agenţii de turism care organizează călătorii în ţările acestea.

Asia Fest este organizat în standuri, workshop-uri, ateliere de creaţie, spectacole pe scenă, muzică şi dansuri tradiţionale. De asemenea, este prezentată și arta, prin expoziţii de fotografie și pictură cu specific asiatic și prezentări de costume tradiționale.

10519511_406681236196432_6874218532369523224_nAceastă ediție va aduce în plus fată de anii trecuți serile de cinema în aer liber cu proiecții de filme asiatice. De asemenea, anul acesta se va pregăti un spațiu special unde vor avea loc conferinţe şi seminarii pe diverse teme şi subiecte cu specific asiatic.

Bucătăria asiatică este una din atracțiile principale, așa că nu va lipsi în niciuna din zilele festivalului. În zona gastronomiei vor avea loc și demonstrații culinare. În cadrul acestora publicul este invitat să guste preparatele tradiționale ale țărilor lor preferate și chiar pot învăța să prepare aceste mâncăruri.

Țările asiatice sunt de asemenea renumite și pentru importantul lor progres tehnologic, așa că publicul trebuie să descopere și această latură a continentului asiatic, pentru a se bucura de o experiență completă la Asia Fest. Așa că altă noutate adusă de ediția a 3-a este Zona high tech. Aceasta este o zonă de tip lounge cu o atmosferă relaxantă dedicată tehnologiei de ultimă generație, unde vizitatorii pot trăi experiența culturală prin intermediul celor mai noi tehnologii.

Intrarea este liberă și vizitatorii sunt așteptați în număr cât mai mare.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top