Economic

Agenţiile de turism şi hotelierii se pregătesc de Black Friday

Hotelierii din România au pregătit reduceri până la 50%, deschise cu data de 12 noiembrie, cu ocazia perioadei de Black Friday. Acesștia propun astfel să salveze sezonul de toamnă prin prețuri mai mici. În încercarea de a-și proteja sănătatea cât mai bine, turiștii caută acum sau cazare pe care să închirieze integral, în special apartamente, pensiuni și caz de vacanță care pot găzdui grupuri mici și medii, astfel încât să-și petreacă doar vacanța  în companie. . . celor apropiaţi.

Toamna aceasta în România cele mai cautate destinații turistice sunt stațiunile montane, în frunte cu cele de pe Valea Prahovei, destinații balneoclimaterice și orașele mari. Prețurile încep de la 820 lei pentru un weekend prelungit de 3 nopți de cazare, camera dublă cu mic dejun inclus, potrivit news.ro .

Turiştii caută câte mai multe persoane române în interiorul unităţii de cazare (piscină încălzită, SPA, restaurant, loc de joacă pentru copii, etc).

De asemenea, în contextul incertitudinii privind deplasările, rezervarile pe care turiştii le făceau cu cel puţin 3-4 săptămâni înainte au ajuns acum să fie last minute, câte mai aproape de date plecării în vacanţă. Prin urmare, hotelierii și proprietarii de pensiuni și caz de vacanță din România pun acum în joc toate cele mai multe oferte atractive pentru cei care caută camere pe ultima sută, încercând astfel să completeze gradul de ocupare a unității lor de cazare.

Travelminit.ro a realizat și un studiu privind topul celor mai căutați destinații de toamnă din România. Așa cum era de așteptat, stațiunile montane, în special cele de pe Valea Prahovei, sunt în continuare în fruntea clasamentului, fiind votate de 29% dintre respondenții participanți la studiu. Urmează staţiunile balneoclimaterice (23%) şi marile oraşe (21%), printre care se numără Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara. Voturile au rămas au acoperit destinaţii atipice, localităţi care, în ultimii ani, au devenit extrem de populare în rândul turiştilor, cum ar fi Rimetea (judeţul Alba), Breb (judeţul Maramureş) sau Cârţa (judeţul Sibiu).

“Platforma hotelieră online Travelminit.ro pregătește pentru toamna aceasta cea mai complexă campanie de Black Friday până acum, cu reduceri până la 50% și oferte speciale la cazări din toată România. Campania de Black Friday debutează oficial pe Travelminit.ro pe 12 noiembrie, însă cei care se abonează de-acum sau care sunt deja abonați la newsletter-ul Travelminit vor putea avea acces la promoțiile avantajoase cu o zi înainte, pe 11 noiembrie.

Ofertele vor fi disponibile la cazări din toate regiunile din România, ale orașului montan și până la stațiunile pe litoralul românesc, de la satelitul transilvănene până la destinațiile rustice din Maramureș și Bucovina.

Ofertele de Black Friday pe Travelminit.ro vor putea fi efectuate și cu voucherele de vacanță, inclusiv cu cele mai rămase nefolosiți din anii trecuți (2019 și 2020), care vor expira la finalul lui 2021.

„Printre unități de cazare cu oferte de 50% reducere pe care le propunem se numără: Wolkendorf Bio Hotel & Spa din Vulcan (la prețul de 829 lei, cazare + mic dejun, 2 adulți, 3 nopți), Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA din Odorheiu Secuiesc (la prețul de 990 lei, cazare + demipensiune, 2 adulți, 3 nopți) și Hotel Majestic din Olimp (840 lei, cazare + all inclusive, 2 adulți + 1 copil de maximum 8 ani, 3 nopți). Acestea vor fi disponibile în ziua de Black Friday, în număr limitat”, a declarat Rita Szilveszter, expert în marketing online Travelminit.ro.

Certificatul verde, necesar pentru închirierea apartamentelor în regim hotelier
De asemenea, compania Rezident anunță că apartamentele în regim hotelier operate de companie sunt disponibile numai persoanele care au grijă de certificatul verde, deschisă în 26 octombrie, odată cu adoptarea noilor reguli privind accesul la cazare în hoteluri, pensiuni și alte structuri de primă turistică. Rezervările realizate de persoane nevaccinate sunt anulate cu rambursarea întregii sume.

Compania operează 39 de apartamente în Bucureşti, Eforie Nord şi Predeal, care se închiriază în regim hotelier pe termen scurt, mediu şi lung. Turiştii nu arată fizic certificatul, ci toate etapele, de rezervare a check-in-ului, plată şi intrarea în apartamente, şi de acum şi prezentarea codului QR, sunt automatizate.

O rezervă a fost anulată după 26 octombrie, realizată anterior această dată de câțiva turiști italieni, care și-au primit banii înapoi integral.

„Ne adaptăm noi reguli și nu dorim ca turiștii noștri să înțeleagă situația și să păstrăm bunele relații pe care le avem. Începând din această săptămână toate rezervările sunt atent verificate, cele realizate de persoane nevaccinate fiind anulate. Turiştilor noştri, şi în special celor străini, nevaccinaţi dintr-un motiv sau altul până la momentul rezervării, le explicăm pe îndelete despre ce este vorba“, declară Alexandra Bogatu, fondator Rezident.

Compania dezinfectează apartamentele în regim hotelier în conformitate cu normele de igienă în vigoare, cu produse acreditate de DSP, iar întreaga echipă este vaccinată.

„Numărul de rezervări pentru luna octombrie este la un nivel scăzut, pe fondurile cresc zilnice a numărului de îmbolnăviri, în comparație cu octombrie 2019, când gradul de ocupare în apartamentele Rezident din București depășea 70%. Ca tipologie de turişti, oaspeţii din Bucureşti în Bucureşti. Bucureşti. Bucureşti. luna octombrie, de regulă, sunt turişti străini, români din provincie veniţi în capitală pentru afaceri, evenimente sau relaxare”, mai arată compania.

În primăvara anului trecut, apartamentele Rezident din Bucureşti au fost oferite spre închiriere celor nevoiţi să stea în izolare două săptămâni şi celor rămaşi în oraş după declanşarea pandemiei. Business-ul sa redresat rapid și din 2020 la începutul să găsească turiști în septembrie și să atragă cazare pe termen mediu lung, cauza din cauza situației pandemice nu li s-ar fi potrivit unui clasic de închiriere. Astfel, 18 din cele 27 de apartamente din Bucureşti au fost ocupate de studenţi, tineri profesionişti români şi străini.

Sursa foto travelmint.ro

Agenţiile de turism şi hotelierii se pregătesc de Black Friday

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top