Sport

A reînceput lupta la titlu

658301-rkx6092După ce în urmă cu o săptămână steliștii le-au “suflat” finala Cupei României, aseară, petroliștii lui Rednic s-au răzbunat. Au învins cu 1-0 pe același stadion, unde, în urmă cu șapte zile pierdeau cu 3-1.

Când toată lumea se pregătea de plecare, iar Rednic se mulțumea cu un punct -cadou de ziua lui- Nepomuceno și-a amintit de umilința cu 3-1 încasată în semifinalele Cupei, și cu ultimile puteri a scăpat pe contraatac, fără a-i mai da vreo șansă lui Arlauskis. Victoria de aseară vine după aproximativ 16 ani de când Petrolul nu a mai învins-o pe Steaua în campionat.

Meciul s-a încheiat 1-0 pentru “lupi” chiar sub ochii lui Gigi Becali, patronul Stelei, care a revenit pentru prima dată pe stadion după ce vinerea trecută a fost pus în libertatea condiționată.
Echipa lui Gâlcă a rămas pe locul 1 în Liga 1 cu 56 de puncte, dar și-a redus avansul de la șapte la patru puncte față de ASA Târgu-Mureș.

De cealaltă parte, jucătorii lui Rednic au urcat pe locul trei cu 46 de puncte.

Echipele de start:

Steaua: Arlauskis – Papp, Tamaș, Varela, Toșca – Bourceanu, L. Filip – Ad. Popa, Iancu, Stanciu – Țucudean
Petrolul: Pecanha – Alcenat, Ipsa, I. Filip, Peteleu – Vasilache, De Lucas, Satli, Marinescu – Pastorini, Tamuz
Foto: gsp.ro

Foto: gsp

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top