Sănătate

Eveniment caritabil la Liceul Teoretic „Jean Monnet”

În data de 26.01.2018, la Liceul Teoretic „Jean Monnet” din capitală s-a desfășurat un eveniment caritabil pentru a-l sprijini pe Gheorghe Coroi, un elev bolnav de cancer gastric.

Scopul acestuia a fost strângerea de fonduri necesare pentru a continua chimioterapia, după operația prin care i-a fost extirpat întregul stomac. Prin talentul lor, elevii de toate vârstele ai liceului și-au dorit să-i fie alături colegului lor. Astfel, au organizat demonstrații de eskrima, baschet și kendama. De asemenea, și-au pus în valoare și latura artistică prin dans, voce sau actorie.

„Vreau să ajut un coleg, deoarece fiecare om are dreptul la viață!”/„Avem speranța că putem contribui la salvarea vieții unui coleg de-al nostru”/”Chiar dacă oamenii nu se mai gândesc la ceilalți, noi le vom demonstra contrariul!” sunt doar câteva dintre declarațiile participanților, care au făcut donații pe tot parcursul spectacolului.

Gheorghe Coroi este elev în clasa a 11-a în cadrul liceului, iar în luna decembrie a anului trecut a fost diagnosticat cu limfosarcom gastric într-un stadiu progresiv. Următorul pas după operație este tratamentul chimioterapeutic în valoare de peste 100.000 de euro.

Orice sponsorizare contează, sumele pot fi donate:

           IBAN: RO38RNCB0092157288080001, SWIFT/BIC: RNCBROBU

Foto +text= Ana Maria Păun

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top