Externe

Gest emoționant pentru cerșetorul devenit erou după atentatul din Manchester

Unul dintre patronii lui West Ham United, David Sullivan, îi va acorda un ajutor lui Stephen Jones, un om al străzii devenit erou după ce a sărit în ajutorul victimelor atentatului de la Manchester. Sullivan îi va plăti chiria unei locuințe timp de șase luni. 

Stephen Jones se afla în apropierea arenei din Manchester atunci când s-a produs atentatul. Acesta nu a stat pe gânduri și a sărit imediat în ajutorul răniților: ”Dacă sunt un om al străzii nu înseamnă că nu am inimă[…] Erau foarte mulţi copii plini de sânge. Plângeau şi ţipau…”, a explicat omul străzii, citat de ProSport. Acesta mai transmite că gestul lui nu a fost plănuit și că a ajutat oamenii aflați în suferință, pentru că și el a primit ajutor din partea oamenilor din Manchester.

Gestul acestuia l-a impresionat pe omul de afaceri David Sullivan. Pentru ceea ce a făcut, viața lui Stephen se va schimba radical. Oamenii au organizat stângeri de fonduri, iar până acum s-au adunat în jur de 30.000 de lire sterline. Unul dintre patronii lui West Ham United a demarat o campanie pentru a-i putea răsplăti bunătatea de care a dat dovadă.

”Se pare că are nevoie de ajutor, aşa că suntem disperaţi să-l găsim şi să-i oferim timp de şase luni o locuinţă, pentru acomodare, plus o mică sumă de bani, care să-l ajute să se pună pe picioare”, a precizat David Sullivan. 

Sursa Photo

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top