Social

Adolescenta din Vaslui dispărută acum 2 zile a fost găsită decedată

Tânăra de 14 ani, din Vaslui, dată dispărută în urmă cu două zile, a fost găsită, sâmbătă dimineață, decedată. Oamenii legii consideră că adolescenta a fost ucisă, având deja un suspect la audieri.

„Minora de 14 ani din comuna Ghergheşti care era căutată, dată dispărută din data de 4 mai 2017, a fost găsită decedată pe raza comunei Ivăneşti. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de omor. Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. Persoana bănuită de comiterea faptei este audiată în prezent”, a declarat Iulian Petre, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui, citat de Mediafax.

Se pare că fata nu a mai fost văzută de pe 3 mai, miercuri seara, când a plecat din Ivănești spre Gherghești. Văzând că fata nu a mai ajuns acasă, părinții copilei au anunțat Poliția, în dimineaţa zilei de 4 mai.

Sursa Photo

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top