Sport

Simona Halep a fost eliminată la Stuttgart

Simona Halep (5 WTA) a fost învinsă, sămbătă, scor 6-4, 7-5, de Laura Siegemund, locul 49 WTA, în semifinalele turneului de la Stuttgart. Sportiva româncă a mai fost eliminată de către nemțoaică și anul trecut, în optimi, cu 6-1, 6-2. Chiar dacă pe parcursul meciului Halep a dat semne de revenire, nu a reușit s-o învingă pe jucătoarea Germaniei.

“Ritmul a fost dificil. Ştiam dinaintea meciului că va fi astfel. Nu am putut să domin. Am revenit, am rămas puternică până la final, dar adversara mea a jucat foarte bine”, a declarat Simona Halep, citată de Mediafax.

Siegemund a declarat că susținerea spectatorilor a avut o influeță puternică asupra victoriei sale: “Cred că este o combinaţie între susţinerea spectatorilor şi suprafaţă. Este o combinaţie care mă face să joc cel mai bun tenis al meu. Această suprafaţă mi se potriveşte. Permite varietate, dar poţi să și pui presiune pe adversare”, a transmis nemțoaica.

Sursa Photo

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top