Entertainment

Intră la UNTOLD,donând sânge

Donezi sânge și primești un bilet gratis pentru prima zi la Untold Festival.

Untold Festival în parteneriat cu platforma Si Eu Donez au pus bazele primei campanii benevole de donare de sânge, BLOOD NETWORK.

donatii-sange-sfaturi-utile-inainte-de-a-dona-sange

Toți cei care vor dona sânge între 7 iulie și 29 iulie la toate centrele de transfuzie din țară vor primi un bilet gratuit, valabil pentru ziua de joi a festivalului. Mai mult, doritorii vor putea dona sânge și la caravanele mobile instalate în Cluj în zilele de 15,16,17 iulie și în București în zilele de  18, 19, 20 iulie.

Vrei să te bucuri de toată experiența festivalului? Blood network îți oferă o reducere de 150 de lei la prețul final al abonamentului pe cele 4 zile.

Tot ce trebuie să faci este să donezi sânge și să înscrii codul primit pe site-ul http://www.untold.com/bloodnetwork.

Joi, 4 august vor deschide festivalul Dimitri Vegas &Like Mike, Tiesto și Faithless.

imageResize

Conform declarației dată de Directorul de Marketing și Comunicare UNTOLD, Adrian Chereji, într-un comunicat de presă, campania de donare de sânge susținută de UNTOLD în parteneriat cu platforma Și Eu Donez se vrea a fii prima campanie care învață tinerii să răspundă pozitiv la apelurile de ajutor lansate de sistemul medical românesc. Tot odată se vrea a se construi prima bază de donatorii de sânge din România, cei înscriși pe site-ul http://sieudonez.ro/  vor primi notificări de fiecare dată când este nevoie de a dona sânge în zonele apropriate lor. . Sistemul poate să prevadă anumite nevoi de sânge, pe grupe, arii geografice, în perioade delimitate ale anului.

Și Eu Donez este un proiect care a început acum trei ani cu scopul de a învăța Romania să aibă grijă de proprii români.

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al UNTOLD 2016, în parteneriat cu platforma Și Eu Donez, McCann Erickson România dar și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

 

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top