Muzică

Sandra N – N-am baut nimic

Sandra N are un nou single cu tot cu videoclip ”N-am băut nimic”

După colaborarea cu Adrian Sîna, Sandra N revine cu noul single ” N-am baut nimic”. Sandra consideră că piesa este ” Imnul oamenilor ce iubesc cu foc şi se îmbată cu pasiune”

„N-am baut nimic” este imnul, în cel mai frumos sens, al pasionalilor, este imnul oamenilor care îşi ascultă inima nu mintea, instinctul şi nu raţiunea. Se zice că pentru a fi mai îndrăzneţ, mai focos ai nevoie de un stimulent. Piesa arată exact contrariul, anume că dragostea e cel mai puternic stimulent care te poate zăpăci şi îţi amorţeşte simţurile şi raţiunea astfel încât faci cele mai nebuneşti lucruri. Când se duce luna la culcare vă invit sa vă îmbătaţi de dragoste ”  declară Sandra 

Untitled

Pasiunea şi determinarea au adus-o în studioul lui Adrian Sîna în 2011, care, recunoscându-i talentul, îi propune colaborarea pentru piesele „Angel”, „Im Sorry”, „Boracay” şi „Te joci cu mintea mea”, care devin foarte curând hituri cu milioane de vizualizări pe Youtube, cucerind şi topurile muzicale. Alături de Adrian Sîna lansează hit-ul „Ma dor ochii ma dor”, care devine cel mai popular cântec romanesc pe Youtube la doar câteva zile de la lansare, ajungând şi în Top 10 Media Forest.

13178844_1144512182247038_8665900752774538838_n

Single-ul „N-am baut nimic” este cu siguranţă noua senzaţie semnata Sandra N. Povestea tinerei dezamăgită în dragoste, care nu rezistă tentaţiei de a-şi căuta fostul este una în care se vor regăsi multi ascultători.

Versurile melodiei sunt scrie de artista, iar pe partea de muzică, Sandra a colaborat cu Adrian Sîna.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top