Cultural

Ziua Internațională a Poeziei sărbătorită la Berăria H

Ziua Internațională a Poeziei este sărbătorită pe 21 martie și este susținută de UNESCO, inițiată încă din anul 1999, drept o recunoaștere a faptului că iubitorii de rime și de cultură, poeții și scriitorii din întreaga lume și-au adus o contribuție remarcabilă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale.

Acest eveniment urmărește să învie creația poetică, să stabilească un dialog între poezie și alte genuri ale creativității, precum și publicarea și promovarea poeziei ca artă deschisă oricărui curios.

del

Sursă hiphoplive.ro

În Berăria H ziua a fost marcată de un show oferit de Deliric, DOC, Vlad Dobrescu, Iv cel Naiv și Krem.

Marea majoritate a oamenilor care au participat, au fost dezamăgiți de organizarea slabă a evenimetului, exprimându-și nemulțumirea prin comentariiile pe o foarte cunoscută rețea de socializare.

,,Foarte prost promovat evenimentul. Trebuia menționat de la bun început faptul că se intră numai pe bază de rezervare. Asta este exact contrariul a ceea ce scrie pe afiș, cică intrare liberă. Felicitări și multumesc pentru că mi-ați f***t planurile de duminică seară!”

bscap0005(26)

Sursă bestvideorap.com

Organizatorii au răspuns imediat celor nemulțumiți:  ,,Salutare! Accesul se face pe bază de rezervare cum este menționat în descrierea evenimentului. Ne pare rău pentru situația întâmpinată de unii dintre voi, sperăm să ne vedem data viitoare. Seara bună!

Contrar răspunsului organizatorilor, Deliric a încurajat publicul să vină la eveniment: ,,Am fost in Berăria H și vă pot spune că este destul loc pentru 20.000 de oameni. Noi sperăm oricum că vom avea public în fața șcenei, că doar e vorba de un concert. Eu zic sa veniți cu încredere!”

Sursă hiphoplive.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top