Social

Ziua Eșarfelor Colorate

În perioada 1-12 octombrie, Mirela Retegan, fondatorul Zurli, împreună cu Park Lake Shopping Center, organizează o campanie umanitară, cu scopul de a ajuta copiii bolnavi de cancer.  Campania ” Ziua Eșarfelor Colorate” este la a doua ediție.

În holul principal din Park Lake vor fi expuse 50 de eșarfe donate de diverse persoane publice, artisti, creatori de modă, femei de afaceri, etc. care s-au alăturat acestui proiect. Medeea Marinescu, Simona Gherghe, Iulia Ionescu, Sore, Minelli, Irina Fodor sunt doar câteva dintre persoanele ale căror eșarfe pot fi achiziționate la licitația ce va avea loc online. Accesează pagina oficială ”Ziua Eșarfelor Colorate” și află cum poți dona.

Fiecare eșarfă cumpărată se va transforma într-un kit de toamnă: pijamale, papuci, șosete, produse de igienă corporală, jucării, cărți de povești.

Din nefericire, România are un număr de peste 1000 de copii bolnavi de cancer care duc o luptă zilnică. Lupta e cruntă! Cancerul le fură pe rând, părul, zâmbetul, speranța, iar pe căpușoarele lor micuțe își fac apariția eșarfe colorate.

Nu-i putem vindeca, dar le putem da speranța și zâmbetul.

La final de licitație, pe 12 octombrie, Caravana Zurli va porni concomitent în 8 orașe din România în care există secții de oncopediatrie pentru a face cadouri celor mici.

Ziua Eșarfelor Colorate

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top