Entertainment

Veste bună pentru fanii Game Of Thrones

Oficial a început producția serialului derivat din Game Of Thrones, House Of Dragon

Actorii din seria House Of Dragon, așteptată pentru anul 2022, s-au reunit pentru primele lecturi ale scenariului, așa cum se observă în fotografiile postate de HBO.

La numai o săptămână după ce au apărut imagini din ceea ce părea a fi cadrul noii serii HBO, mult așteptata pagină oficială de pe Twitter a emisiunii a confirmat că lucrările la spectacol sunt în desfășurare.

Matt Smith (“The Crown”), Steve Toussaint (“It’s a Sin”) şi Paddy Considine, toţi anunţaţi în distribuţie, apar în aceste imagini. Cu toții au respectat măsurile de distanţare fizică impuse de pandemia de Covid.

Sursa foto: twitter HouseofDragon

Intriga din “House of the Dragon” are loc cu câteva sute de ani înainte de cea din seria originală. Ea spune povestea casei Targaryen, condusă de regele Viserys, jucat de Paddy Considine. Serialul va fi dezvoltat de Miguel Sapochnik şi Ryan Condal.

Locurile de filmare sunt în pregătire. Potrivit metro.co.uk, simbolul casei Velaryon apare pe o casă din Cornwall.

Serialul House Of Dragon este bazat pe evenimente fantastice desfășurate cu secole înainte, care vor duce la domnia familiei Targaryen, una dintre principalele case regale care au unit cele Șapte Regate cunoscute mai târziu sub numele de Westeros.

Ca şi “Game of Thrones”, “House of the Dragon” este inspirat de opera lui George R.R. Martin, iar scenariul este după romanul “Fire & Blood”. Un alt proiect de spin-off anunţat se inspiră din cartea “Tales of Dunk & Egg”.

Veste bună pentru fanii Game Of Thrones

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top