Recomandăm

Uși Deschise 2016 la UNATC

Cu ocazia Săptămânii Altfel, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București vă pregătește un cantonament de 5 zile în care doritorii au oportunitatea de a lua parte la ateliere de creație, cursuri pe diverse paliere ale creației, exerciții de regie și actorie, spectacole și multe alte sesiuni deschise. Mai multe informații si programul complet al evenimentului îl găsiți pe site-ul oficial al Universității, unatc.ro

„Deschidem Uşile către o Săptămână Altfel la UNATC! Între 18 şi 22 aprilie, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” găzduieşte cea de-a XX-a ediţie a Uşilor Deschise şi vă invită să descoperiţi culisele celei mai importante universităţi de artele spectacolului din România.

Cei interesaţi să urmeze o carieră în domeniul artistic sau curioşi să descopere ce se află dincolo de emoţia care se poate naşte doar într-o sală de teatru vor avea ocazia să participe la ateliere de actorie, coregrafie, exerciţii de regie, workshop-uri de vorbire şi expresivitate corporală, demonstraţii de tehnică în mânuirea marionetei, expoziţii de scenografie, cursuri interactive de scrimă şi lupte scenice, întâlniri-dialog de teatrologie, management cultural şi jurnalism teatral. Uşi deschise le oferă participanţilor şansa de a fi studenţi la teatru pentru o zi!

În fiecare după-amiază, spectacole precum „Conu’ Leonida” de I.L. Caragiale, „Trei (3) farse cu Pantalone”, „Titlul neterminat” după A.P. Cehov sau „Amazoanele”, producţii UNATC 2016, ne vor dezvălui un nou univers fascinant.

Vă aşteptăm la deschiderea oficială luni, 18 aprilie, ora 09:30, la Sala „Ileana Berlogea” UNATC „I.L. Caragiale”, str. Matei Voievod nr. 75-77.”

unatc

sursa: unatc.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top