Diverse

Este oficial! S-a deschis cel mai mare târg tradițional de Crăciun

Joi, 1 Decembrie, ora 10:00 a avut loc marea deschidere a celui mai mare târg tradițional de Crăciun din București care va avea loc în perioada 1-30 decembrie 2016 în centrul orașului- Piața Constituției.

Evenimentul a deschis oficial sezonul sărbătorilor de iarnă și îi așteaptă pe vizitatori, de la mic la mare, cu o serie de atracții ce îi îndeamnă să celebreze un Crăciun autentic românesc.

Târgul o să-i încânte pe vizitatori cu delicii culinare din bucătăria românească, cu spectacole artistice și obiecte realizate manual.

În cadrul târgului se va organiza și campania umanitară „Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun”,  unde vizitatorii vor putea dona hăinuțe, cărți și jucării care vor ajunge la copiii nevoiași.

La deschiderea evenimentului a participat și primarul general al Municipiului București, Gabriela Firea, care a dat startul numărătoarei inverse a aprinderii celor 3 milioane de beculețe.

Autor: Larisa-Daniela Găină

Foto: 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top