Diverse

Un microbuz cu 15 elevi s-a răsturnat, în comuna Voineasa

Trei adolescente au ajuns la spital după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat. În microbuz erau 15 elevi și doi adulți,care se deplasau spre Balș, la școală.  Accidentul a avut loc pe raza satului Racovița din comuna Voineasa.

La fața locului au fost trimise patru echipaje SMURD, patru ambulanțe și o autospecială ISU pentru victime multiple. Cele trei eleve cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani au fost transportate la UPU Slatina, cu traumatisme cranio-cerebrale şi alte traume.

„În microbuz se aflau 17 persoane, trei fiind rănite. Este vorba de o tânără în vârstă de 15 ani, rănită mai grav, şi de alte două în vârstă de 16 ani, cu traumatisme multiple. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier major Alin Băsăşteanu, citat de Mediafax.

Poliţiştii au amendat societatea care trebuia să deszăpezească DJ643, din judeţul Olt, cu 5.000 lei. 

Autor: Ramona Banu

Foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top