Sport

Supercupa României merge la Giurgiu, Cupa Ligii rămâne în București

În acest weekend a început oficial noul sezon de fotbal în România.

Astra Giurgiu și CFR Cluj au deschis balul cu meciul din Supercupa României, meci câștigat de campioni cu 1-0 chiar la Cluj.

Sub două avertizări de cod galben și portocaliu, partida s-a transformat într-un scenă care duce departe gândul de la fotbal.

Partida nu a fost una extrem de interesantă, dată fiind situația furtunii din Cluj, pe toată durata meciului ploaia nu s-a oprit deloc.

Organizatorii au decis chiar să treacă peste cele două reprize de prelungiri în cazul unui rezultat de egalitate după cele 90 de minute și să se treacă la loviturile de departajare. Doar că nu a mai fost nevoie de această decizie de urgență pentru că De Amorim a marcat singurul gol al meciului în minutul 86.

Supercupa merge la Giurgiu, tot acolo unde strălucește și cupa care încoronează primul titlu câștigat de giurgiuveni în istorie.

De cealaltă parte, Steaua și-a adjudecat pentru al doilea an consecutiv Cupa Ligii după victoria cu 2-1 în fața Chiajnei.

Momcilovici a deschis scorul în minutul 60, pentru ca Pena să aducă egalarea cu două minute înainte de final.

Hamroun a adus victoria steliștilor în urma unui penalty dictat de Marius Avram.

Steaua păstrează pentru al doilea an la rând în vitrină Cupa Ligii și pornește cu mare încredere în noul sezon.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top