Sport

Steaua a câștigat primul trofeu al sezonului

Național Arena a fost aseară gazda finalei Cupei Ligii Adeplast. Finalistele, Steaua și Pandurii, tânjeau fiecare după primul trofeu al anului. Norocoasă a fost prima.

informatii-live-de-pe-national-arena-inaintea-finalei-cupei-ligii-steaua-pandurii-20-00-surpriza-pentru_3

Echipa din Ghencea s-a impus cu 3-0 și a adus prima bucurie pentru suporteri din acest sezon. Ei mai au șansa câștigării a două trofee anul acesta, campionatul și Cupa României. În campionat au mai rămas două etape de jucat, iar lupta cu cei de la Târgu Mureș este aprigă, iar în finala Cupei României vor întâlni “studentii” de la U. Cluj.

Golurile finalei au fost înscrise de Gabi Iancu din penalty, Chipciu care a reluat sub transversală cu un șut puternic și Țucudean care a închis tabela din pasa celui de-al doilea marcator.

Se pare că înainte că Breeveld să fie faultat în careul pandurilor, Chipciu, cel care i-a pasat, se afla în ofsaid.

Steliștii au câștigat la scor de neprezentare și i-au adus antrenorului lor, Costel Gâlcă, primul trofeu al carierei.

La finalul partidei, Liga Profesionistă de fotbal împreună cu organizatorii au pregătit un superb joc de lumini ce a durat aproximativ 10 minute.

664222-alx1378

Trofeul câștigătorilor a fost înmânat de Ilie Năstase, iar jucătorii și staful tehnic au primit tricouri și medalii care să dovedească peste ani triumful de seara trecută.

Foto: sport.ro, infoziare.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top