Featured

SIE vrea să dea 1.000.000 de lei pe laxative și sedative

Conform Mediafax, Serviciu de Informaţii Externe (SIE) intenționează să achiziționeze medicamente a căror valoare estimată depășește un milion de lei fără TVA. Printre acestea găsim care sedative, medicamente cu acțiune euforizantă sau combinații pentru tratamentul bolii hemoroidale.

SIE a lansat vineri, 10 martie, o licitație pentru achiziționarea, cu bani de la buget, a peste 350 loturi de medicamente: 200 de doze de dydrogesteronum și 2.400 de doze de solifenacinum succinate, medicamente pentru ginecologie, zece tipuri de psiholeptice, medicamente cu acțiune hipnotică, precum și trei psihoanaleptice, care au o acțiune euforizantă.

De asemenea, SIE va mai procura medicamente pentru oftalmologie, împotriva tusei și guturaiului, laxative, dar și anti-diareice, antiinflamatoare și antiinfecțioase intestinale.

Valoarea totală estimativă a produselor farmaceutice solicitate de SIE este de 1.040.004,7 lei, fără TVA, iar termenul limită pentru înscrierea la licitație este 18 martie 2017.

Sursă foto:

 

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top