Seriale

Shadowhunters: The Mortal Instruments

Shadowhunters este un serial nou, produs de Freeform, care a avut premiera pe 12 ianuarie.

Serialul are la baza cartea scrisă de Cassandra ClareInstrumente Mortale” și reprezintă o reconstituire a filmului Instrumente mortale: Orașul oaselor (2013).

how-excited-are-you-for-shadowhunters-413970[1]

Clary Fray (Katherine McNamara) este o adolescentă care se consideră normală, află în ziua în care împlinește 18 ani că este un vânător de demoni. Aceasta descoperă o nouă lume ascunsă, se împrietenește cu Jace, Alec și Isabelle, niște vânători de demoni care o vor ajuta să își salveze mama din ghearele lui Valentine.

Valentine (Alan Van Sprang) este personajul negativ al acestui serial, el încearcă să fure “the mortal cup”, cupa îngerului Raziel, dar tot odată el este și tatăl lui Clary.

shadowhunters

Cupa îngerului Raziel este magică și cu ajutorul acesteia se pot creea mai mulți vănători de demoni, pentru a ajuta la salvarea lumii sau se pot controla demonii, pentru a ajuta la distrugerea lumii.

Jace (Dominic Sherwood), Alec (Matthew Daddario) și Isabelle (Emeraude Toubia) încalcă toate regulile impuse de lumea lor pentru a o ajuta pe Clary.

Ed Decter, producătorul executiv al serialului, declară ca Shadowhunters varianta pentru tv o să fie în concordanță cu cartea scrisă de Cassandra Clare, comparativ cu filmul care a fost o dezamăgire.

Shadowhunters este primul serial care apare saptămânal pe Netflix România.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top