BREAKING-NEWS

Șapte persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat în județul Brașov      

Un microbuz încărcat cu șapte pasageri s-a răsturnat intr-o curbă, pe DN13, la intrarea în localitatea Feldioara. Toa au fost rănite, două încarcerate. Mai multe echipaje de salvare au intervenit la fața locului.
Accidentul s-a petrecut duminică seară , în jurul orei 20:30,  în zona Hanul din Ardeal, de la intrarea în Feldioara.
Din primele cercetări a reieșit că șoferul microbuzului nu a adaptat viteza la condițiile nefavorabile ale vremii iar autoturismul s-a răsturnat.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, citat de digi24.ro, la locul accidentului s-au deplasat două echipaje Smurd, trei ambulanțe și un echipaj de descarcerare.
Cinci dintre victime și soferul au reușit să iasă singure din microbuz, celelalte două au fost scoase cu ajutorul echipei de descarcerare.
Cele două victime au suferit mai multe traumatisme și au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.
Ceilalți cinci răniți sunt în afara pericolului dar vor fi duși la spital pentru investigații, declară Adriana Palaghia, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Brașov, potrivit digi24.ro
Șoferul Ambulanței a refuzat să fie transportat la spital.
Autor: Mădălina Bălăceanu

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top