Promovăm România

RENTAKUB – aplicația dedicată 100% caselor de vacanță

Vlad este IT-ist, dar și pasionat de călătoriile la munte. El a profitat din plin de pandemie și a închiriat un loc izolat unde să petreacă timp doar cu prietenii. El nu a fost singurul, spunem asta pentru că cererile pentru cabane au crescut cu peste 80% în timpul pandemiei, potrivit Travelminit.

Acum exista si o platforma online dedicată numai cabanelor. Acolo se pot închiria pentru prețuri cuprinse între 200 și 500 de lei pe noapte. Dacă v-am trezit curiozitatea, ei bine aflați ce înseamnă ”Rentakub”.

Sursa foto: rentakub.ro

Ideea platformei i-a venit lui Costi Zărnescu. El a construit cabane în pandemie și s-a gândit ca în loc să le urce pe platformele deja existente, mai bine să creeze el ceva nou, potrivit mediafax.ro. Așa și-a creat propriul bussines, unde a inclus propriile locații, dar și pe ale altora. Pe Rentakub poți găsi case de vacanță în Bacău, Băile Felix, Râșnov, Slănic-Moldova sau Bran.

Rentakub este un portal dedicat 100% caselor de vacanță de închiriat în regim hotelier.

Numele este inspirat de la casele de vacanța-kub care au stat la baza ideii. Platforma este primul și singurul portal dedicat 100% caselor de vacanță unde rezervarea se face online prin câteva clik-uri. Platforma vă direcționează către partenerul Rentakub® din zona dorită de dumnevoastră, dar, foarte important, rezervarea se va face direct la proprietarul kub-ului. Fiecare partener este organizat ca structura de primire turistică și plata se va efectua direct în contul său.

Sursa video: Youtube.com/Rentakub

Ce trebuie să știi despere kub-uri ?

Fiecare partener Rentakub este atent selecționat și nu este acceptat decât dacă îndeplinește setul de criterii.

Sunt disponibile în rețea 12 modele cu suprafețe între 19 și 70 metri patrați, fiecare cu terase generoase.
Sistemul constructiv folosit este cel pe structura de lemn și pot fi folosite indiferent de regiune și anotimp.
Kuburile sunt proiectate pentru a fi încălzite cu convectoare electrice și răcite cu aer condiționat.
Kuburile pot găzdui, în funcție de model , 1-2 familie formate din 2 adulți și 2 copii.
Fiecare kub este amplasat pe o suprafață generoasă de teren, dotată în principiu cu leagăn, grătar și masă cu bănci.
Terenul din jurul kub-ului este împrejmuit cu gard viu astfel încît dumnevoastră și familia să vă bucurați de intimitate

Sursa video: Youtube.com/Rentakub

RENTAKUB – aplicația dedicată 100% caselor de vacanță

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top