Muzică

Release Radar: AMI – O Fata Obișnuită

După succesul pe care l-a avut cu piesa ,,Enigma”, AMI nu a stat mult timp pe bară și lansează ,,O fată Obișnuită”.

Piesa a fost produsă de Adi Colceru, în timp ce linia melodică a fost compusă de Ami, Adi Colceru și Alex Ghinea. Versurile piesei au fost scrise de Ami și de Cezar Guna.

„Povestea albumului ‘ENIGMA’ continuă cu al doilea release ‘O Fată Obișnuită’, o călătorie din lumea mea din oglindă, în lumea reală în care mă las condusă de valul vieții spre un nou început, unde-mi descopăr sufletul și încep să îl ascult, să-i dau voie să fie așa cum simte el. Piesa asta este despre curajul de a fi vulnerabil, despre calea către lumea noastră interioară pentru a recunoaște că nu suntem perfecți și sper ca cei care o vor asculta să-și găsească tăria de fi cine sunt ei, cu adevărat”, spune AMI.

,,O fată Obișnuită” este disponibilă pe toate platformele de streaming online, în timp ce pe Youtube se apropie de pragul de 500k vizualizări în aproape 24 de ore de la lansare.

Dacă nu ai apucat să asculți piesa, îi poți da un play de aici:

Release Radar: AMI – O Fata Obișnuită

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top